Top 5 hosting providers: WordPress hosting met Bitcoin aanschaffen

WordPress hosting met Bitcoin aanschaffen

In dit artikel kom je het antwoord te weten op de vraag wat de beste WordPress hosting is en bij welke hosting providers je de goedkoopste WordPress hosting met Bitcoin en andere cryptovaluta kunt aanschaffen. Er zijn talloze aanbieders van WordPress hosting en het bepalen welke het beste is, is dus niet eenvoudig. Wij hebben de providers op meerdere aspecten beoordeeld en zijn van mening dat je bij de onderstaande hosting providers de beste WordPress hosting met Bitcoin kunt afnemen. Daarnaast gaan we kort in op wat WordPress hosting precies is, voor wie het geschikt is, zetten we de verschillen met andere vormen van webhosting op een rij en lees je hoeveel je ongeveer kwijt zult zijn voor een betrouwbaar WordPress hosting pakket.

Wat is WordPress hosting?

WordPress hosting is niets anders dan een vorm van webhosting dat specifiek is geoptimaliseerd voor het gebruik van het CMS WordPress. Deze vorm van webhosting biedt extra functionaliteiten aan welke handig zijn voor het installeren en onderhouden van WordPress websites. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld één klik installatie, het automatisch maken van een back-up en het automatisch updaten van plugins. Met een één-klik-installer kun je door wat simpele stappen te volgen eenvoudig WordPress op een domeinnaam te installeren. Hier komt geen technische kennis bij kijken.

Welke soorten WordPress hosting bestaan er?

Zoals je misschien wel weet heb je ontzettend veel mogelijkheden met WordPress. Zo is het CMS uiterst geschikt voor een simpele blog, maar ook voor het runnen van een webshop met duizenden producten is WordPress een goede keuze. Echter, dit zijn totaal verschillende websites en hebben dus ook verschillende webhosting nodig. Zo kun je een simpele blog hosten met shared hosting, maar kun je bij een grote webshops beter kiezen voor een andere soort webhosting, zoals VPS hosting of een dedicated server.

Ga je een website of webshop bouwen met WordPress? Dan is het verstandig om te kiezen voor WordPress hosting, omdat deze pakketten beter zijn afgestemd op het CMS. Dit werkt prettiger en levert ook betere resultaten op. Wanneer je kiest voor WordPress hosting heb je de keuze uit verschillende soorten hosting. Hieronder zullen wij de verschillende vormen WordPress hosting opsommen en toelichting geven. 

Shared WordPress hosting

Dit is de goedkoopste vorm van webhosting en is geschikt voor websites met weinig webverkeer. Bij Shared WordPress hosting deel je de server met andere klanten van de hosting provider, waardoor ook de kosten worden gedeeld met meer gebruikers. Hier geldt wel hoe meer klanten/websites op dezelfde server worden ondergebracht, hoe langzamer de websites op de server worden. Dit kan uiteindelijk weer gevolgen hebben voor jouw vindbaarheid in de zoekmachines. Een ander nadeel is dat naast de snelheid, ook de veiligheid van deze vorm van webhosting minder is dan andere soorten webhosting. Echter, er zijn toch genoeg redenen om wel te kiezen voor een shared WordPress webhosting pakket. 

VPS WordPress hosting

Bij het kiezen van VPS WordPress hosting beschik je ook direct over een zeer betrouwbare hosting. Echter, deze soort webhosting is een stuk duurder dan shared WordPress hosting en is niet voor iedereen de juiste keuze. Voor veel eigenaren van een WordPress website is shared hosting meer dan voldoende en is VPS WordPress hosting eigenlijk overbodig. Pas op het moment dat jouw website grote aantallen bezoekers en ook aardig wat winst genereert, kun je overwegen om over te stappen op VPS WordPress hosting. Wil je echter direct goed beginnen en zul je binnen korte tijd veel content aan je website toevoegen en ook veel bezoekers verwachten, dan kun je uiteraard besluiten om direct voor deze vorm te kiezen. 

Dedicated WordPress hosting

De laatste vorm van WordPress webhosting die we willen toelichten is dedicated WordPress hosting. Deze soort is het duurste van de drie vormen die we hier hebben benoemt, maar ook direct het beste. Wanneer je kiest voor dedicated hosting, huur je bij een hosting provider een fysieke server. Op deze fysieke server draait enkel jouw website en heb je dus niets te maken met andere klanten van de provider. Vanzelfsprekend levert dit het beste resultaat op. Veel providers geven je bij dedicated hosting twee verschillende opties. Zo kun je kiezen om het technische beheer van de server zelf te onderhouden (unmanaged) of dit over te laten aan de professionals van de provider (managed). 

Waar moet een goede WordPress hosting aan voldoen?

Wij hebben bij het samenstellen van onderstaande lijst met de beste hosting providers waar je WordPress hosting met Bitcoin kunt afnemen gelet op verschillende punten, maar zelf kun je deze aandachtspunten ook meenemen in je besluit. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de snelheid, de klantenservice (telefonisch, live chat etc.), extra features en als laatst de prijs.

Snelheid

Hierboven heb je kunnen lezen dat snelheid van je hosting onder andere afhankelijk is van het soort webhosting. Kies je bijvoorbeeld voor shared webhosting, dan zul je doorgaans een langzamere website hebben dan bij de overige vormen van webhosting. Echter, bij verschillende hosting providers kan de snelheid van dezelfde vorm webhosting ook nogal verschillen. 

Klantenservice

Heb je een probleem met je server, dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Wij hebben op onze website een lijst met 20 hosting providers waar je hosting met Bitcoin kunt afnemen opgesteld. Hierin valt te lezen dat sommige providers zowel telefonisch bereikbaar zijn, via e-mail en via de livechat. Andere providers daarentegen hebben enkel een contactformulier op de contactpagina staan. Deze hosting providers zul je zelden terugvinden in één van onze lijsten met de beste providers voor webhosting. Support is namelijk één van de punten waar wij opletten en als een bedrijf hier een onvoldoende op scoort, zullen wij deze niet snel opnemen. 

Een tip is om voordat je klant wordt bij een provider, eerst een test te doen om te kijken hoe snel er op jouw vraag wordt gereageerd. 

Extra features

Het aantal features dat je bij je hosting krijgt verschilt nogal bij verschillende providers. Echter hebben veel providers bij WordPress hosting wel standaard functies, zoals het installeren van WordPress in slechts enkele stappen en ook het maken van automatische back-ups wordt door veel hosting providers aangeboden. Let er wel op hoe vaak dit wordt gedaan. De meeste hosting providers geven op hun website altijd duidelijk een overzicht van de verschillende features van een hostingpakket aan. 

De beste WordPress hosting: Top 5 WordPress hosting providers die Bitcoin accepteren

Er bestaan redelijk veel hosting providers waar je WordPress hosting met Bitcoin kunt afnemen en hieronder hebben wij de vijf beste providers op een rij gezet. Deze providers scoorde volgens ons het beste op prijs-kwaliteitverhouding.

Helaas accepteert het merendeel van de hosting providers Bitcoin en andere cryptocurrencies nog niet als betaalmethode. Mocht dit echter in de toekomst veranderen, dan zullen wij deze lijst eventueel bijwerken. Echter, de bedrijven hieronder scoorde allemaal zeer hoog op de aandachtspunten waar wij op letten. 

#1 Shinjiru

Shinjiru is een hostingprovider dat in 2000 is opgericht in Maleisië. Het bedrijf telt anno 2022 meer dan 40.000 klanten. Shinjiru heeft klanten over de hele wereld en levert verschillende soorten webhosting, waaronder dus WordPress hosting. Verder staat bij deze provider privacy hoog in het vaandel en verzekeren ze de anonimiteit en gegevensbeveiliging van hun klanten. Ook zijn de krachtige servers en de uptime garantie van 99.9% het vermelden waard. Bij Shinjiru kun je uiteraard met Bitcoin betalen, maar daarnaast accepteren ze ook Ethereum als betaalmiddel.   

De WordPress hosting pakketten van Shinjiru

Als je het ons vraagt is Shinjiru de beste hosting provider voor het aanschaffen van WordPress hosting met Bitcoin. De provider scoort op veel punten zeer goed en hebben ook één van de beste prijs-kwaliteitsverhouding van dit moment. Zo ontvang je bij het aanschaffen van een hostingpakket onder andere het volgende: één-klik-installatie, gratis SSL certificaat, gratis automatisch back-ups, Litespeed technologie en het gebruiksvriendelijk cPanel. Ook kun je gebruik maken van de 24/7 support van Shinjiru.

Shinjiru biedt drie verschillende WordPress hosting pakketten aan: WordPress One, WordPress Two en WordPress Five. Met het goedkoopste pakket (WordPress One) kun je één website hosten. De prijs voor dit pakket varieert van $ 5,95 per maand tot $ 14,95 per maand. Dit is afhankelijk van de duur van het contract dat je afsluit. Bij een maandelijks opzegbaar contract betaal je $ 14,95 per maand, maar wanneer je een hostingpakket direct voor 36 maanden afsluit, dan komt het maandelijks bedrag uit op $ 5,95. Bij een contract voor 12 maand komen de kosten uit op $ 7,95 per maand. Overigens moet je het volledige bedrag wel vooraf betalen. Bij dit pakket krijg je 30 GB opslag, 100 GB dataverkeer of 100.000 maandelijkse bezoekers en kun je dus één website hosten.

Verder heb je nog de hostingpakketten “Wordpress Two” en “Wordpress Five”. Het pakket “Wordpress Two” bied je de mogelijkheid om twee websites te hosten en met “Wordpress Five” kun je vijf websites hosten. Bij een contract van een jaar betaal je voor de pakketten $ 9,95 per maand of $ 13,95 per maand en krijg je 50 GB opslag of 100 GB opslag. Verder bieden beide pakketten onbeperkt aantal dataverkeer aan, maar hanteren ze wel een limiet van een aantal maximale maandelijkse bezoekers. Zo kun je met “Wordpress Two” maximaal 200.000 bezoekers per maand op je websites ontvangen en “Wordpress Five” heeft een limiet van 500.000 bezoekers per maand. Dit aantal is voor alle websites die je host, dus niet per website.

Bekijk alle WordPress hosting pakketten door de website van Shinjiru te bezoeken.


#2 Flaunt7

Een andere betrouwbare hosting provider waar je hosting met Bitcoin kunt aanschaffen is Flaunt7. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar focust zich niet zozeer op de Nederlandse markt. Flaunt7 heeft net als Shinjiru privacy zeer hoog in het vaandel en biedt onder andere 99,9% uptime, gratis SSL-certificaten en professionele ondersteuning. Daarnaast bieden ze een 30 dagen geld-terug garantie wanneer je niet tevreden met de diensten van de provider.

De WordPress hosting pakketten van Flaunt7

Flaunt7 is een zeer betrouwbare hosting provider en dit zie je onder andere terug aan alle positieve beoordelingen die online te vinden zijn. Ook op het gebied van WordPress hosting behoren ze tot één van de beste opties. Ze bieden managed WordPress hosting aan en zoals je eerder in dit artikel hebt kunnen lezen is dit voor veel beheerders van WordPress website de juiste keuze. Het is wel wat duurder dan unmanaged WordPress hosting, maar daar krijg je ook veel meer voor terug. Op hun website valt onder andere te lezen dat je profiteert van een gratis SSL certificaat, het gebruiksvriendelijke cPanel, Whois bescherming, DDoS bescherming, Litespeed Web Server en nog veel meer.

De provider biedt maar liefst acht verschillende WordPress hosting pakketten aan. Wij zullen deze hier niet allemaal toelichten en verwijzen we je voor alle verschillen naar de website van Flaunt7. Toch willen we wel in het kort de verschillende pakketten bespreken. Alle pakketten komen met onbeperkt opslag, webverkeer en biedt de mogelijkheid aan om onbeperkt aantal domeinnamen te hosten. Het verschil zit hem in het aantal maandelijkse bezoekers dat je website mag hebben, het aantal GB RAM en hoeveel CPU je bij het hostingpakket ontvangt. 

Als voorbeeld nemen we het goedkoopste WordPress hosting pakket van Flaunt7. Dit pakket kun je al aanschaffen voor $ 3,99 per maand. Met dit pakket krijg je dus onbeperkt aantal opslag, dataverkeer en kun je onbeperkt aantal websites hosten. Echter, er zit wel een limiet van 50.000 maandelijkse bezoekers bij dit pakket. Daarnaast krijg je 1 GB RAM en ontvang je 1 CPU Core @3.6Ghz. Verder bieden ze pakketten van $ 7,99 per maand tot $ 137,99 per maand aan. De kans is dus vrij groot dat er een geschikt pakket tussen zit

Bekijk alle WordPress hosting pakketten door de website van Flaunt7 te bezoeken.


#3 Hostinger

Hostinger is één van de weinige hosting providers met een Nederlandstalige website waar je WordPress hosting met Bitcoin kunt aanschaffen. De website van de provider is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en dat geldt ook zeker voor het klantenpanel. Daarnaast is Hostinger één van de bekendere providers uit deze lijst en hebben ze een zeer groot team van professionals. Op hun website geven ze zelfs aan dat ze een speciaal team hebben met WordPress specialisten. Dit team is specifiek bezig om de WordPress hosting continue te verbeteren. Naast WordPress hosting ben je hier ook aan het juiste (web)adres voor andere webhosting vormen. Ten slot willen wij de klantenservice van Hostinger uitlichten. Deze is namelijk 24/7 bereikbaar en doorgaans reageren ze binnen 30 minuten.

De WordPress hosting pakketten van Hostinger

Met een speciaal team dat zich continue bezig houdt met het verbeteren van WordPress hosting, is het niet vreemd dat je deze provider zo hoog in onze lijst terugvindt. Zo worden er regelmatig nieuwe functies toegevoegd, errors verholpen en zorgen ze voor een betere gebruiksgemak.

Bij Hostinger heb je keuze uit vier verschillende hostingpakketten. De prijzen van deze pakketten variëren van $ 1,99 per maand tot $ 9,99 per maand. Deze prijzen gelden voor het eerste jaar en bij verlenging worden de prijzen verhoogd naar $ 3,99 per maand tot $ 17,99 per maand. Zelfs na het verlengen ontvang je een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het goedkoopste WordPress hosting pakket kost bij Hostinger voor het eerste jaar dus $ 1,99 per maand. Wanneer je hiervoor kiest kun je één website hosten en ontvang je 30 GB opslag, één e-mailaccount, gratis SSL certificaat, twee databases en mag jouw website maximaal 10.000 maandelijkse bezoekers ontvangen.

Daarnaast biedt de provider drie andere pakketten aan. Bij deze pakketten krijg je veel meer waard voor je geld. Neem als voorbeeld het pakket van $ 2,99 per maand voor het eerste jaar en $ 4,99 per maand bij verlening. Dit pakket kost slechts $ 1,00 per maand meer, maar biedt veel meer. Allereerst krijg je een gratis domeinnaam, 100 GB opslag, onbeperkt bandbreedte en kun je maximaal 100 websites hosten. Wel zit er een limiet van 25.000 bezoekers per maand bij dit pakket. Dit geldt voor alle websites die je host. Deze aantallen liggen bij de twee duurste pakketten nog hoger. Ook krijg je bij de twee duurste WordPress hosting pakketten dagelijkse gratis back-ups en andere functies die je bij de eerder genoemde pakketten niet ontvangt.

Bekijk alle WordPress hosting pakketten door de website van Hostinger te bezoeken.


#4 Hosterbox

Hosterbox is een hosting provider dat gevestigd is in Canada. Hoewel ze klanten hebben in meer dan 170 landen, zijn ze in Nederland tamelijk onbekend. Echter, dit betekent natuurlijk niet dat ze hierom geen goede hosting leveren. Op veel reviewsites krijgen ze namelijk zeer goede beoordelingen en ook veel punten waar wij op testen scoren ze zeer goed. Verder willen we de 99.9% uptime garantie, 30 dagen geld-terug garantie, de gebruiksvriendelijke tools en de betrouwbare servers vermelden. 

De WordPress hosting pakketten van Hosterbox

Op de website van Hosterbox vermelden ze hoe je binnen drie eenvoudige stappen jouw WordPress website online kunt krijgen. Allereerst kies je één van de drie hostingpakketten, vervolgens selecteer je een domeinnaam en als laatst kies je een theme en de plugins die geïnstalleerd moeten worden. Enkele redenen om te kiezen voor Hosterbox is dat ze automatisch WordPress updates uitvoeren, je geen technische kennis nodig hebt, beschikken over een betrouwbare anti-DDoS software en de volledige monitoring, back-ups, updates en nog veel meer uitvoeren

Hosterbox biedt drie verschillende WordPress hosting pakketten aan. Bij een jaarcontract is het goedkoopste pakket $ 7,95 per maand en het duurste $ 12,46 per maand. Dit kan echter goedkoper worden wanneer je direct voor twee of jaar een samenwerking met Hosterbox aangaat. Daarnaast kun je ook kiezen voor een contract van zes maanden of een maandelijks opzegbaar contract. Uiteraard worden de maandelijkse kosten dan hoger. Bij het goedkoopste abonnement ontvang je 25 GB opslag, 250 GB dataverkeer, 10 e-mails en een gratis SSL certificaat. 

Verder hebben ze nog twee andere WordPress hosting pakketten. Een pakket van $ 10,95 per maand en een pakket van $ 12,46 per maand. Deze prijzen zijn bij een contractduur van een jaar. Ook deze prijzen kunnen dus goedkoper of duurder uitvallen. Bij het pakket van $ 10,95 per maand ontvang je 50 GB opslag, 500 GB webverkeer, gratis SSL certificaat en onbeperkt aantal e-mailadressen. Wanneer je kiest voor het duurste pakket van $ 12,46 per maand krijg je onbeperkte opslag en webverkeer en ook zit er geen limiet aan het aantal e-mailaccounts dat je kunt aanmaken. 

Bekijk alle WordPress hosting pakketten door de website van Hosterbox te bezoeken.


#5 Namecheap

Namecheap is wereldwijd één van de bekendste hosting providers waar je hosting met Bitcoin kunt betalen. Het bedrijf is al meer dan twintig jaar actief en levert zeer goedkope hosting. De scherpe maandelijkse prijzen gaan overigens niet ten koste van de kwaliteit van de diensten. Dit blijkt onder andere wanneer je de reviews van de provider online bekijkt. Zo heeft Namecheap enkel op TrustPilot al meer dan 11.000 reviews van klanten. Deze klanten gaven het bedrijf een gemiddelde beoordeling van 4,4 sterren.  

De WordPress hosting pakketten van Namecheap

We zouden de provider natuurlijk niet opnemen in een lijst met de beste hosting providers waar je hosting met Bitcoin kunt aanschaffen als ze geen zeer hoogwaardige WordPress hosting aanbieden. Namecheap biedt verschillende managed WordPress hosting pakketten aan en zoals je eerder hebt kunnen lezen is deze webhosting vorm een stuk sneller en betrouwbaar dan shared hosting. Bij alle pakketten van de provider kun je eenvoudig back-ups maken, hebben ze een uptime-garantie van 99.99% en hebben ze nog veel meer andere goede kenmerken. 

Namecheap biedt drie verschillende hostingpakketten aan. Bij al deze pakketten kun je slechts één website hosten. Dit vinden wij wel een minpunt, want wanneer je meerdere websites wilt hosten moet je dus ook meerdere pakketten aanschaffen. Zeker wanneer je tientallen websites wilt hosten is dit dus geen goede optie. Het goedkoopste pakket kost $ 24,88 voor het eerste jaar en bij verlenging betaal je $ 34,88 per jaar. Bij dit pakket kun je dus één website hosten, krijg je 10 GB opslag en mag je website maandelijks maximaal 50.000 bezoekers ontvangen.

Verder kun je kiezen voor een WordPress hosting pakket van $ 48,88 voor het eerste jaar en een pakket voor $ 54,88 voor het eerste jaar. Bij beide hostingpakketten kun je één website hosten, maar bij het goedkopere pakket ontvang je 50 GB opslag en kun je 200.000 bezoekers per maand ontvangen. Het duurste pakket geeft je 100 GB opslag en bied je de mogelijkheid om tot 500.000 maandelijkse bezoekers te ontvangen. Je kunt hier dus zeer grote websites op hosten. 

Bekijk alle WordPress hosting pakketten door de website van Namecheap te bezoeken.

De goedkoopste WordPress hosting: Top 5 WordPress reseller hosting providers die Bitcoin accepteren

Hierboven heb je dus kunnen lezen wat de vijf beste hosting providers voor het aanschaffen van WordPress hosting met Bitcoin zijn. Echter, hieronder hebben de vijf goedkoopste providers op een rij gezet. De lijst is opgesteld op basis van de prijs van het goedkoopste hostingpakket. Wij hebben niet gekeken bij welke provider je in verhouding goedkoper uit bent. Sommige providers hieronder kwam je ook al eerder in dit artikel tegen. Ook hebben wij gekeken naar de prijzen die je betaald wanneer je voor een jaar een contract afsluit. Er zijn namelijk providers (bijv. Hostinger) waar je voor 36 maanden en 48 maanden een contract kunt afsluiten en veel goedkoper uit bent. Echter, de meeste nieuwe klanten van een provider kiezen voor een contract van maximaal een jaar. Mocht een provider ook de mogelijkheid bieden om voor een langere periode een contract af te sluiten, dan zullen wij dat hieronder vermelden.

#1 Namecheap ($ 2,07 per maand)

We gaven Namecheap hierboven ook al een vermelding. Naast dat de provider dus zeer goedkoop is, leveren ze dus ook diensten van betrouwbare kwaliteit. Zo is het één van de best beoordeelde hosting providers waar je met cryptocurrencies hosting kunt afnemen.

Goedkoopste WordPress hosting pakket van Namecheap

Namecheap biedt op jaarbasis het goedkoopste WordPress hosting pakket aan. Je betaalt voor het eerste jaar $ 24,88, wat neerkomt op $ 2,07 per maand. Na het eerste jaar betaal je $ 34,88 per jaar. Hiermee is het nog steeds één van de goedkoopste hostingpakketten voor een WordPress website. Ook kun je dit pakket afsluiten waarbij je maandelijks kunt opzeggen. Bij een maandelijks opzegbaar contract betaal je bij $ 4,88 per maand.

Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 • Maximaal 1 website
 • 10 GB opslag
 • Maximaal 50.000 maandelijkse bezoekers

Andere WordPress hosting pakketten van Namecheap

Bij Namecheap heb je naast het bovenstaande hostingpakket ook de keuze uit twee andere opties. Zo kun je kiezen tussen een pakket van $ 48,88 per jaar en een pakket van $ 54,88 per jaar. Deze prijzen zijn enkel voor het eerste jaar. De verschillen van deze pakketten hebben wij eerder in dit artikel toelicht, maar kun je ook bekijken op de website van de Namecheap.

Bekijk alle WordPress hosting pakketten door de website van Namecheap te bezoeken.


#2 Hawk Host ($ 3,99 per maand)

Hawk Host is ruim twintig jaar geleden opgericht in Canada en is uitgegroeid tot een zeer grote en betrouwbare aanbieder van webhosting. De provider heeft datacenters in de Verenigde Staten, Nederland, Singapore en Hong Kong. Daarnaast bieden ze een gratis en gebruiksvriendelijke sitebuilder, gratis SSL certificaten en hebben ze een 30 dagen geld-terug garantie. 

Goedkoopste WordPress hosting pakket van Hawk Host

Het goedkoopste hostingpakket bij Hawk Host kost omgerekend $ 2,99 per maand. Echter, dit is van toepassing bij een contractduur van 24 maanden en hierboven gaven we aan dat wij onze lijst rangschikken op de prijzen voor een contract van een jaar. Bij een contract van de duur van een jaar betaal je $ 3,99 per maand. Net als alle andere aanbieders dien je wel direct voor een heel jaar af te rekenen. De totale kost komt dus uit op $47.88 voor een jaar. Het pakket is dus $ 1,00 per maand duurder dan het goedkoopste hosting WordPress hosting pakket van Namecheap. Echter, bij het pakket van Hawk Host krijg je wel meer waard voor je geld. 

 Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 • 10 GB SSD opslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Onbeperkt aantal domeinnaam
 • Gratis SSL certificaat

Andere WordPress hosting pakketten van Hawk Host 

Hawk Host biedt nog een ander WordPress hosting pakket aan. Dit pakket kost $ 107,99 per jaar. Dit staat gelijk aan $ 8,99 per maand. Verder betaal je omgerekend $ 7,99 per maand wanneer je besluit om direct voor een contract van twee jaar te gaan en bij een maandelijks opzegbaar contract betaal je iedere maand $ 9,99.  Bij dit pakket krijg je onbeperkt SSD opslag en webverkeer en kun je ook onbeperkt aantal domeinnamen toevoegen. 

Bekijk alle WordPress hosting pakketten door de website van Hawk Host  te bezoeken.


#3 Flaunt7 ($ 3,99 per maand)

Bij Flaunt7 kun je hoogwaardige hosting verwachten. Het bedrijf is niet de meest bekendste provider uit dit artikel, maar wordt door klanten wel zeer goed beoordeeld. Het is namelijk niet voor niets dat je het bedrijf op de tweede plaatst vindt in de lijst met de beste hosting providers voor de aanschaf van WordPress hosting met Bitcoin.

Goedkoopste WordPress hosting pakket van Flaunt7

De provider biedt maar liefst acht verschillende WordPress hosting pakketten aan. Het goedkoopste pakket kost $47.88 per jaar, wat omgerekend neerkomt op $ 3,99 per maand. Overigens kun je dit pakket voor dezelfde prijs aanschaffen voor een maandelijks opzegbaar contract of een contract voor drie maanden of zes maanden. Je ziet het niet vaak dat een provider dezelfde tarieven hanteert voor kortere termijnen. 

Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 • Onbeperkte opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Maximaal 50.000 bezoekers
 • Onbeperkt aantal domeinnamen toevoegen
 • Onbeperkte databases

Andere WordPress hosting pakketten van Flaunt7

Daarnaast zijn er nog zeven andere hostingpakketten waaruit je kunt kiezen. Voor de pakketten betaal je omgerekend tussen de $ 7,99 per maand $ 137,99 per maand. De verschillende tussen alle hostingpakketten kun je terugvinden op de website van de provider.

Bekijk alle WordPress hosting pakketten door de website van Flaunt7  te bezoeken.


#4 Hostinger ($ 4,99 per maand)

Hostinger kwam je ook al tegen in de lijst hierboven. De provider biedt dus niet alleen één van de goedkoopste hostingpakketten aan, maar levert dus ook zeer betrouwbare diensten. Overigens geldt dat voor alle providers die je in dit artikel tegenkomt. Wij zullen dus niet alle voordelen van de provider toelichten, want dat hebben wij eerder in dit artikel al gedaan.

Goedkoopste WordPress hosting pakket van Hostinger

Bij Hostinger betaal je voor het goedkoopste hostingpakket $ 4,99 per maand wanneer je het een contract aangaat voor de duur van een jaar. Echter, Hostinger is één van de vele providers waarbij je hoge korting ontvangt wanneer je een pakket voor meerdere jaren afneemt. Zo betaal je omgerekend $ 2,99 per maand bij een tweejarig contract en wanneer je direct voor vier jaar een pakket afneemt betaal je $ 1,99 per maand. Je moet zoals bij alle hosting providers het bedrag wel direct betalen. Zo betaal je bij een vierjarig contract maandelijks niet $ 1,99, maar moet je direct voor vier jaar afrekenen. Daarnaast worden de prijzen verhoogt wanneer je jouw hostingpakket wilt verlengen.

Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 • 1 website
 • 30 GB SSD opslag
 • 100 GB bandbreedte
 • Maximaal 10.000 maandelijkse bezoekers
 • 1 e-mailaccount
 • Gratis SSL (waarde $11,95)

Andere WordPress hosting pakketten van Hostinger

Verder kun je bij Hostinger ook kiezen voor de volgende WordPress hosting pakketten: WordPress Starter, Business WordPress en WordPress Pro. Al deze pakketten komen met een gratis domeinnaam en bieden de mogelijkheid om 100 tot 300 websites te hosten. Daarnaast bieden deze pakketten 100 GB opslag tot 200 GB opslag, onbeperkt dataverkeer en ook kunnen jouw websites met deze pakketten veel meer bezoekers ontvangen. 

Bekijk alle WordPress hosting pakketten door de website van Hostinger  te bezoeken.


#5 Hosterbox ($ 6,37 per maand)

We sluiten de lijst af met de goedkoopste hosting providers waar je WordPress hosting met Bitcoin kunt aanschaffen met Hosterbox. Hosterbox is een zeer betrouwbare provider zoals je eerder in dit artikel al hebt kunnen lezen. Zo worden onder andere automatisch back-ups gemaakt, hebben ze een betrouwbare anti-DDoS software en vele andere pluspunten.

Goedkoopste WordPress hosting pakket van Hosterbox

Het goedkoopste WordPress hosting pakket kost bij Hosterbox $ 4,36 per maand. Dit is echter wanneer je de webhosting direct voor 36 maanden afneemt. In deze lijst kijken wij naar de prijzen die je bij een eenjarig contract betaald. Bij Hosterbox komt het bedrag dan uit $ 6,37 per maand. 

Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 • 25 GB schijfruimte
 • Bandbreedte van 250 GB
 • 10 e-mailaccounts
 • Gratis levenslange domein
 • Gratis SSL-certificaat

Andere WordPress hosting pakketten van Hosterbox

Daarnaast biedt Hosterbox de volgende twee hostingpakketten aan: Grow en Ultimate. Het pakket “Grow” kost bij een contract van twaalf maanden $ 8,29 per maand en het duurste pakket kost $ 12,46 per maand. Hierbij krijg je onbeperkt opslag en webverkeer en ook zit er geen limiet aan het aantal domeinnamen dat je kunt toevoegen en e-mailaccounts dat je kunt aanmaken.

Bekijk alle WordPress hosting pakketten door de website van Hosterbox  te bezoeken.

Hoe installeer ik WordPress op mijn hosting?

Bij alle hosting providers die je in dit artikel vindt, kun je WordPress gemakkelijk installeren binnen enkele stappen. Dankzij het zogeheten 1-klik installatiesysteem heb je geen technische kennis nodig en is je WordPress website binnen een paar minuten online. 

Conclusie

We hopen dat je na het lezen van dit artikel een duidelijk beeld hebt gekregen waar je het beste WordPress hosting met Bitcoin of andere cryptocurrencies kunt aanschaffen. Wij hebben zowel de beste hosting providers op een rij gezet als de goedkoopste providers voor WordPress hosting. Sommige providers kom je in beide lijsten tegen. Deze hebben namelijk een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en bieden dus ook “budget” hosting aan. Verder heb je in dit artikel kunnen lezen welke soorten WordPress hosting er bestaan, voor wie het geschikt is en waar je op dient te letten bij het aanschaffen van WordPress webhosting.