Top 5 hosting providers: reseller hosting met Bitcoin aanschaffen

Reseller hosting met Bitcoin

Je bent waarschijnlijk op deze pagina belandt omdat je een hosting provider zoekt waar je reseller hosting met Bitcoin kunt afnemen. Wij gingen zowel op zoek naar de vijf goedkoopste providers voor het afnemen van reseller hosting met Bitcoin als de beste providers voor reseller hosting. Overigens bevatten de lijst met de goedkoopste hosting pakketten enkel betrouwbare hosting providers. Hosting providers met een zeer slechte naam nemen wij nooit op in onze artikelen. Zie het dus meer als een lijst van de goedkoopste reseller pakketten van betrouwbare providers. Voor de top 5 beste hosting providers voor het aanschaffen van reseller hosting met Bitcoin en andere cryptovaluta hebben wij wat meer onderzoek gedaan. Zo keken wij onder andere naar de prestaties van de servers, technische ondersteuning, prijs-kwaliteitsverhouding, gebruiksvriendelijkheid, of je voor extra diensten moet betalen en nog enkele andere factoren. Deze en andere aandachtspunten zullen wij in dit artikel vermelden.

Verder zullen wij in het kort ingaan op wat reseller hosting is, voor wie het geschikt is en hoe je een geschikt reseller hosting pakket kunt selecteren.

Wat is reseller hosting?

Met reseller hosting kun je webhosting van een andere hosting provider doorverkopen. Ook kan het handig zijn voor wanneer je bijvoorbeeld voor een bedrijf een website ontwikkelt of onderhoud en je de mogelijkheid wilt bieden om deze bij jou te hosten.

Je maakt met reseller hosting gebruik van de infrastructuur van een provider. Hiermee nemen zij de technische aspecten uit handen en kun jij je focussen op andere zaken.

Er zijn dus verschillende doeleinde van reseller hosting en wil je dat jouw klanten het merk van de provider waar jij de hosting afneemt niet te zien krijgen, dan dien je voor een white label reseller pakket te kiezen. 

Voor wie is reseller hosting geschikt?

Deze vraag hebben we hierboven eigenlijk al beantwoord. Reseller hosting is geschikt voor wie van plan is om hosting door te verkopen. Bijvoorbeeld voor website developers die klanten de mogelijkheid willen bieden om de website bij hun te hosten, om zo nog wat extra’s te kunnen verdienen.

De beste reseller hosting: Top 5 Reseller hosting providers die Bitcoin accepteren

Verder in dit artikel hebben wij een lijst opgesteld met de goedkoopste providers voor het aanschaffen van reseller hosting met Bitcoin. Echter, we willen ons eerst focussen op de providers die volgens ons het beste scoren op prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn van mening dat je bij deze partijen het meest waard voor je geld krijgt. Ook hebben wij reviews van klanten van deze providers op andere website meegenomen in ons besluit. 

#1 Flaunt7

Voor wie op zoek is naar een hosting provider waar je reseller hosting met Bitcoin en ander cryptovaluta kunt aanschaffen, is volgens ons het beste uit bij Flaunt7. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar heeft klanten over de hele wereld. De reden dat we kiezen voor Flaunt7 als de beste provider is onder andere vanwege de zeer krachtige servers, de zeer goede klantenservice en de 99.9% uptime garantie. Daarnaast maken ze gebruik van Litespeed Web Server, wat  tot 25x sneller is dan Apache. Ten slot hebben ze een 30 dagen geld-terug garantie voor wanneer je toch niet tevreden bent over hun diensten.

Wij van Bitcoinhost.nl zijn overigens niet de enige die enthousiast zijn over Flaunt7. Zo staat het internet boordevol  met positieve beoordelingen over de provider. Neem als voorbeeld de website Hostadvice en Trustpilot. Op Hostadvice krijgt Flaunt7 een gemiddelde beoordeling van 4,7 sterren. Dit was op basis van meer dan 400 reviews. Ook op Trustpilot krijgen ze met een gemiddelde beoordeling van 4.1 sterren een ruime voldoende.

De reseller hosting pakketten van Flaunt7

De hostingpakketten van Flaunt7 zijn niet de goedkoopste pakketten die je in dit artikel tegen zult tegenkomen. Zo hebben ze drie verschillende pakketten, variërend van $ 19,99 per maand tot $ 79,99 per maand. Met alle drie de hostingpakketten kun je onbeperkt aantal domeinnamen toevoegen, draaien ze alle drie op Litespeed Web Servers, krijg je een gratis SSL certificaat, WHMCS en een gebruiksvriendelijke cPanel/WHM + CloudLinux. Het verschil zit hem in het aantal opslag, webverkeer en cPanels dat je ontvangt. Het goedkoopste pakket ($ 19,99 per maand) komt met 500 GB opslag, 1 TB webverkeer en 40 cPanel accounts. 

Bij aanschaf van het reseller hosting pakket van $ 39,99 per maand ontvang je 1 TB opslag, 2 TB webverkeer en 80 cPanel accounts. Het duurste pakket van $ 79,99 per maand komt met 2 TB opslag, 4 TB webverkeer en maar liefst 160 cPanel accounts.

Bekijk alle reseller hosting pakketten door de website van Flaunt7 te bezoeken.


#2 HostSailor

Ook bij HostSailor kun je één van de beste reseller hosting met Bitcoin of andere cryptovaluta aanschaffen. Bij de provider kun je in totaal met meer dan 40 verschillende cryptovaluta betalen. Het bedrijf is gevestigd in Dubai en heeft datacenters in Amsterdam en Boekarest. Verder hebben ze 99.9% uptime garantie, DDoS bescherming en een zeer betrouwbare klantenservice. Zo is HostSailor voor klanten via de chat, e-mail en telefonisch te bereiken.

Een belangrijk punt bij het opstellen van een lijst met de beste reseller hosting die je met Bitcoin kunt aanschaffen is wat klanten van een provider vinden. Daarom kijken wij van elke hosting provider hoe ze online worden beoordeeld. Op diverse websites vind je tientallen reviews over HostSailor, waarvan het grootste gedeelte zeer positief is. Zo ontvangt HostSailor een gemiddelde beoordeling van 4,4 sterren op HostAdvise. Dit was op basis van meer dan 100 reviews.

De reseller hosting pakketten van HostSailor

Bij HostSailor kun je zogeheten white label hosting aanschaffen. Dit houdt in dat je hosting van de provider onder je eigen merknaam door kunt verkopen. De hosting provider biedt vier verschillende reseller hosting pakketten aan. De prijzen van deze pakketten variëren van $ 11,95 per maand tot $ 81,95 per maand. Deze komen allemaal met onder andere 20GB DDoS bescherming, gratis SSL certificaat, onbeperkt aantal FTP accounts, onbeperkt aantal e-mailaccounts, onbeperkt aantal MySQL databases en is er geen limiet aan het aantal domeinnamen dat je kunt hosten.

Het verschil tussen de pakketten zit hem voornamelijk in het maximale opslag en dataverkeer dat je erbij krijgt. Zo krijg je bij het pakket van $ 11,95 per maand 50 GB opslag en 2000 GB (2 TB) dataverkeer, bij het pakket van $ 22,95 per maand 100 GB opslag en 4000 GB (4 TB) dataverkeer, het pakket van $ 44,95 per maand komt met 200 GB opslag en 6000 GB (6 TB) dataverkeer en het duurste pakket van $ 81,95  per maand komt met 400 GB opslag en 8000 GB (8 TB) dataverkeer.

Bekijk alle reseller hosting pakketten door de website van HostSailor te bezoeken.


#3 Hostens

Hostens heeft wereldwijd meer dan 120.000 tevreden klanten en dit aantal blijft jaarlijks alsmaar groeien. Ze behoren tot één van de goedkoopste hosting providers die er zijn en daarom vind je ze bovenaan in onze top 5 goedkoopste hosting provider voor het aanschaffen van reseller hosting met Bitcoin. 

Ook voor Hostens hoef je niet lang te zoeken naar tevreden klanten. Op het internet kom je duizenden reviews over de provider tegen. Zo hebben op TrustPilot ruim 500 klanten een beoordeling achtergelaten. En met een gemiddelde beoordeling van 4,8 sterren komt het dus niet als een verrassing dat we Hostens in dit artikel hebben opgenomen. 

De reseller hosting pakketten van Hostens

We gaven het hierboven al aan dat Hostens één van de goedkoopste providers voor het aanschaffen van reseller hosting met Bitcoin is. Ze hebben drie verschillende pakketten en de prijzen van deze pakketten zijn afhankelijk van de duur van het contract dat je afneemt. Overigens zijn alle pakketten white label hosting. Je kunt de hosting dus doorverkopen met je eigen merk en zonder een label van Hostens. Daarnaast krijg je bij alle pakketten cPanel & WHM, gratis websitebuilder en dagelijkse of wekelijks back-ups. Verder hebben ze datacenters in zowel Europa, Verenigde Staten als Azië.

Het goedkoopste pakket kost $ 6,00 per maand wanneer je een maandelijks opzegbaar contract wilt, $ 3,00 per maand bij het afsluiten van een contract voor een jaar, $ 2,40 per maand voor twee jaar en sluit je een contract af voor drie jaar, dan betaal je voor het goedkoopste abonnement slechts $ 1,80 per maand. 

Je krijgt hierbij het volgende: 10 GB opslag, 1 TB dataverkeer, 10 accounts, 100 websites, 100 databases en 1000 e-mailaccounts.

Het tweede pakket kost $ 12,00 per maand bij een maandelijks opzegbaar contract en $ 6,00 wanneer je besluit de hosting direct voor een jaar aan te schaffen. Bij een contract voor de duur van twee jaar betaal je $ 4,80 per maand en bij drie jaar komen de maandelijkse kosten uit op $ 3,60 per maand. 

Je krijgt hierbij het volgende: 20 GB opslag, 2 TB dataverkeer, 20 accounts, 200 websites, 200 databases en 2000 e-mailaccounts.

Het duurste reseller hosting pakket van Hostens kost tussen de $ 7,20 per maand en de $ 24,00 per maand. Bij een maandelijks opzegbaar contract betaal je $ 24,00 per maand, bij een jaarcontract betaal je $ 12,00 per maand en bij een tweejarig contract komen de maandelijkse kosten uit op $ 9,60. Het goedkoopst is wanneer je direct een contract afsluit voor drie jaar. Je betaald in dat geval $ 7,20 per maand. 

Je krijgt hierbij het volgende: 20 GB opslag, 2 TB dataverkeer, 20 accounts, 200 websites, 200 databases en 1000 e-mailaccounts

Overigens moet je bij alle pakketten (uitzondering van maandelijks opzegbaar contract) het bedrag voor alle maanden in één keer betalen. Dit geldt overigens ook bij alle andere providers.

Bekijk alle reseller hosting pakketten door de website van Hostens te bezoeken.


#4 Temok

Een andere betrouwbare hosting provider voor het aanschaffen van reseller hosting met Bitcoin en andere cryptovaluta is Temok. De provider is waarschijnlijk minder bekend dan andere providers uit deze lijst, maar toch vonden we dat Temok een plek verdient in dit artikel. Temok is gevestigd in Dubai en heeft servers in de volgende landen: Nederland, Zweden, Verenigde Staten, Rusland, Korea, Luxemburg en meer. 

De reseller hosting pakketten van Temok

Bij Temok heb je de keuze uit Linux reseller hosting of Windows reseller hosting. Daarnaast kun je bij zowel de Windows pakketten als de Linux pakketten kiezen om te hosten op servers in de Verenigde Staten of in Nederland. De pakketten komen met veel extra’s, zoals gratis SSL certificaten, 99.9% uptime garantie, onbeperkt aantal cPanel accounts, e-mailaccounts, FTP accounts en kun je onbeperkt aantal domeinnamen en subdomeinen hosten. Voor alle voordelen van de pakketten van Temok verwijzen we je graag door naar de website van de provider.

De Windows reseller hosting van Temok

Temok biedt vier verschillende Windows reseller hosting pakketten aan. De prijzen variëren van $ 24,99 per maand tot $ 55,00 per jaar. De pakketten verschillende enkel in het aantal opslag (50 GB tot en met 160 GB) en het aantal dataverkeer (500 GB tot en met 1200 GB) dat je ontvangt. Ook kun je de abonnementen afsluiten voor de duur van zes maanden, drie maanden of voor een maandelijks opzegbaar contract. De maandelijkse kosten blijven bij deze opties hetzelfde.

De Linux reseller hosting van Temok

Naast Windows reseller hosting kun je bij Temok ook Linux reseller hosting met Bitcoin afnemen. Net als de Windows pakketten heb je ook hier de keuze uit vier verschillende mogelijkheden. De Linux pakketten zijn wel een stuk voordeliger en hierbij is de prijs ook afhankelijk van de duur van het contract. Sluit je een contract voor een langere periode af, dan zullen de maandelijkse kosten lager uitvallen. Wil je het voordeligst uit zijn? Dan raden we je aan om een abonnement voor drie jaar af te sluiten. Het goedkoopste pakket start dan al van $ 3,80 per maand en het duurste pakket kost $ 14,00 per maand. Voor de verschillen tussen alle pakketten verwijzen we je graag door naar de website van Temok.

Bekijk alle reseller hosting pakketten door de website van Temok te bezoeken.


#5 Namecheap

We sluiten onze lijst met de beste providers voor reseller hosting die je af kunt nemen met Bitcoin af met Namecheap. Namecheap is misschien wel de bekendste provider uit deze lijst en is al meer dan twintig jaar actief. Het bedrijf focuste zich in de kinderjaren enkel op het aanbieden van goedkope domeinregistratie (vandaar de naam), maar is tegenwoordig ook een betrouwbare aanbieder van onder andere reseller hosting.

Tijdens ons onderzoek kwamen we nogal verschillende ervaringen van klanten tegen. Zo kregen ze op TrustPilot een gemiddelde beoordeling van 4,4 sterren op basis van meer dan 11.000 reviews en kregen ze van Techradar een beoordeling van vier sterren. Op HostAdvise waren de klanten echter een stuk minder tevreden. Zo gaven ongeveer honderd klanten de provider een gemiddelde beoordeling van 2,9 sterren. Echter, we zagen dat veel van de mindere ervaringen betrekking hadden tot shared hosting en niet zozeer tot reseller hosting.

De reseller hosting pakketten van Namecheap

Namecheap biedt drie verschillende reseller hosting pakketten aan. Daarnaast geven ze je de mogelijkheid om te kiezen om een contract af te sluiten voor een maand, drie maanden of een jaar. Verder kun je voor $ 1,00 per maand extra kiezen om je website te hosten op server in het Verenigd Koninkrijk in plaats van de Verenigde Staten. Verder komen alle pakketten met onder andere het volgende: ingebouwde antivirus en firewall software, ongelimiteerde databases, handige apps en tools (o.a. Softaculous voor installeren van CMS zoals WordPress), 24/7 klantenondersteuning via live chat en e-mail, 99.9% uptime garantie en nog veel meer.

Je hebt bij Namecheap dus de keuze uit drie pakketten. Het goedkoopste pakket (Nebula) kost bij een contractduur van een jaar $ 17,88 per maand. Daarnaast heb je nog een pakket (Galaxy Expert) voor $ 36,88 per maand of een pakket (Universe Pro) voor $ 55,88 per maand. Ook deze prijs gelden wanneer je een contract direct voor een jaar afsluit. Wil je een maandelijks opzegbaar contract of een contract voor de duur van drie maanden afsluiten? Dan betaal je daar bij Namecheap ongeveer $ 1,00 per maand of $ 2,00 per maand meer voor.

De verschillen op een rij:

Nebula ($ 17,88 per maand)

 • 30 GB opslag
 • 600.000 file (Inode) liemit
 • 25 cPanel accounts
 • 30 e-mailaccounts

Galaxy Expert ( $ 39.88 per maand)

 • 90 GB opslag
 • 900.000 file (Inode) liemit
 • 100 cPanel accounts
 • Ongelimiteerd aantal e-mailaccounts

Universe Pro ( $58.88 per maand)

 • 150 GB opslag
 • 1.200.000 file (Inode) liemit
 • 150 cPanel accounts
 • Ongelimiteerd aantal e-mailaccounts

Bekijk alle reseller hosting pakketten door de website van Namecheap te bezoeken.

De goedkoopste reseller hosting: Top 5 goedkoopste reseller hosting providers die Bitcoin accepteren

Hierboven hebben wij de vijf beste hosting providers waar je reseller hosting met Bitcoin kunt aanschaffen op een rij gezet. Nu willen we de providers met de goedkoopste reseller hosting pakketten uitlichten. Deze pakketten zijn dan wel een stuk goedkoper, maar nog steeds kun je hier hoge kwaliteit verwachten. Wij vermelden namelijk enkel hosting providers die wij aan onze bezoekers zouden aanraden. 

#1 Hostens ($ 3,00 per maand)

Deze hosting provider kwam je eerder in dit artikel al tegen. Dit komt namelijk omdat ze zeer hoge kwaliteit leveren voor zeer scherpe prijzen. Naast Bitcoin kun je hier overigens ook reseller hosting met Bitcoin Cash afnemen.

Goedkoopste reseller hosting pakket van Hostens

Het goedkoopste reseller hosting pakket van Hostens kost slechts $ 1,80 per maand. Hiervoor dien je wel een abonnement af te sluiten voor drie jaar. In onze lijst vermelden we van elke provider de prijs die je betaald bij een contractduur van een jaar. Bij Hostens betaal je daar $ 3,00 per maand voor. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een maandelijks opzegbaar contract af te sluiten voor $ 6,00 per maand of een contractduur van twee jaar. Hierbij komt het maandelijkse bedrag uit om $ 2,40.

Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 • 10 GB opslag
 • 1 TB dataverkeer
 • 10 accounts
 • 100 websites
 • 100 databases
 • 1000 e-mailaccounts
 • Dagelijks/wekelijkse backups

Andere reseller hosting pakketten van Hostens

Verder biedt Hostens nog twee andere reseller pakketten aan. Een pakket waarbij je $ 6,00 per maand betaald wanneer je kiest voor een contractduur van een jaar. Ook dit pakket kan duurder of goedkoper uitvallen wanneer je besluit om voor een langere of kortere periode een samenwerking aan te gaan. Bij dit pakket krijg je het volgende: 2 TB dataverkeer, 20 accounts, 200 websites, 200 databases, 2000 e-mailaccounts en dagelijks/wekelijkse backups.

Dan is er nog een pakket dat je voor $ 12,00 per maand kunt afnemen bij een contractduur van een jaar. Bij het duurste reseller hosting pakket van Hostens krijg je het volgende: 4 TB dataverkeer, 40 accounts, 400 websites, 400 databases, 4000 e-mailaccounts en dagelijks/wekelijkse backups.

Bekijk alle reseller hosting pakketten door de website van Hostens te bezoeken.


#2 Temok ($ 5,03 per maand)

Ook de provider Temok kwam je eerder in dit artikel al tegen. Niet zo vreemd, want kwaliteit staat bij hun hoog in het vaandel. En omdat ze daarnaast ook zeer scherpe prijzen hanteren kunnen we niet om Temok heen. Bij Temok heb je de keuze uit zowel Linux reseller hosting als Windows reseller hosting. De Windows hosting pakketten zijn wat duurder, dus hieronder focussen we ons enkel op Linux reseller hosting van Temok.

Goedkoopste reseller hosting pakket van Temok

Het goedkoopste reseller pakket start bij Temok vanaf $ 3,80 per maand. Echter, dit geldt enkel wanneer je een hostingpakket afneemt voor drie jaar. Hierboven gaven we al aan dat wij deze lijst rangschikken op de maandelijkse prijzen bij een contractduur van een jaar. Bij een contractduur van een jaar betaal je omgerekend $ 5,03 per maand. Verder kun je kiezen voor een contractuur van twee jaar voor $ 4,37 per maand of een maandelijks opzegbaar contract voor $ 6,84 per maand.

Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 • Gratis .com-domeinnaam
 • 20 GB opslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 10 cPanel accounts

Andere reseller hosting pakketten van Temok

In totaal heb je bij Temok de keuze uit vier verschillende reseller hosting pakketten en kun jezelf bepalen of je de websites wilt hosten op servers in de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk. Het goedkoopste pakket hebben we al toegelicht, dus blijven er nog drie andere pakketten over.

Het “Silver Reseller” pakket kost maandelijks $ 9,26 bij een contractduur van een jaar. Dit kan ook goedkoper of duurder uitvallen bij een langere of kortere contractduur. Bij dit pakket krijg je een gratis .com domeinnaam, maar daarnaast ook 50 GB opslag, onbeperkt dataverkeer en tot 25 cPanel accounts.

Het “Premium Reseller” pakket van Temok kost $ 15,87 per maand en biedt het volgende: gratis .com domeinnaam, 100 GB opslag, onbeperkt dataverkeer, tot 45 cPanel accounts en nog veel meer.

Ten slot heb je het “Diamond Reseller” pakket  en kost dit  bij een jaarcontract omgerekend $ 18,52 per maand. Dit pakket biedt onder andere het volgende: gratis .com domeinnaam, 150 GB opslag, onbeperkt dataverkeer en tot 65 cPanel accounts.

Bekijk alle reseller hosting pakketten door de website van Temok te bezoeken.


#3 THC Servers ($ 7,95 per maand)

THC Servers bestaat nu bijna tien jaar en is sinds 2013 uitgegroeid tot een provider met een team van 16 experts. De provider levert hoogwaardige hosting tegen zeer betaalbare prijzen. Ze behoren ze tot één van de goedkoopste providers voor het aanschaffen van reseller hosting met Bitcoin. Daarnaast is het team continue bezig met het verbeteren van hun diensten en de klanttevredenheid te verhogen. Dit doen ze bijvoorbeeld door regelmatig de hardware en software te upgraden. 

Alle reseller hosting pakketten komen onder andere met het volgende: cPanel/WHMU, onbeperkte e-mailaccounts, phpMyAdmin, onbeperkte MySQL-databases, Softaculous, onbeperkte FTP-accounts, 300+ kant-en-klare scripts, DDoS-bescherming, dagelijkse back-ups en 99,99% uptime.

Goedkoopste reseller hosting pakket van THC servers

Het goedkoopst reseller hosting pakket van THC server kost bij een eenjarig contract $ 7,95 per maand. Wanneer je besluit voor een periode van zes maanden hosting af te nemen of kiest voor een maandelijks opzegbaar contract, dan zullen de maandelijkse kosten enkele dollars hoger uitvallen. 

Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 • 10 Gb opslag
 • 1000 Gb dataverkeer
 • 10 cPanel accounts

Andere reseller hosting pakketten van THC Servers

THC Servers biedt drie andere reseller pakketten aan. Deze variëren in prijs van $ 19,95 per maand tot $ 49,95 per maand en bieden meer opslag, dataverkeer en cPanel accounts dan het goedkoopste pakket.

Voor het pakket “Growth” betaal je $ 19,95 per maand. Je krijgt bij hierbij het volgende: 25 GB opslag, 2500 GB dataverkeer en 25 cPanel accounts.

Het pakket “Expansion” kost maandelijks $ 32,95 per maand en biedt het volgende: 50 GB opslag, 5000 GB dataverkeer en 50 cPanel accounts.

Het duurste reseller pakket van THC Server is “Giant”. Je kunt dit pakket aanschaffen voor $ 49,95 per maand en biedt onder andere 100 GB opslag, 8000 GB dataverkeer en 100 cPanel accounts.

Bekijk alle reseller hosting pakketten door de website van THC Server te bezoeken.


#4 HostSailor ($ 11,95 per maand)

In dit artikel vind je HostSailor terug op de tweede plaats in onze top 5 met de beste hosting providers voor het afnemen van reseller hosting met Bitcoin. Dat ze daarnaast (relatief) goedkope hosting aanbieden, maakt het één van de providers met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. We gaven al aan dat ze beschikken over onder andere 99.9% uptime garantie, DDoS bescherming, een zeer betrouwbare klantenservice en nog meerdere andere pluspunten. Ook kun jezelf bepalen of je de websites wilt hosten op servers in Roemenië of Nederland.

Bij alle vier de pakketten van HostSailor kun je onder andere onbeperkt aantal domeinnamen en subdomeinen onderbrengen en onbeperkt aantal FTP-accounts, e-mailaccounts en MySQL-databases aanmaken. Daarnaast zijn er tal van andere voordelen van de reseller pakketten van de provider te benoemen.

Goedkoopste reseller hosting pakket van HostSailor

Het goedkoopste reseller hosting pakket (Sailor) kost bij HostSailor $ 11,95 per maand. Deze prijs is van toepassing wanneer je een pakket afsluit voor de duur van een jaar. 

Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 • 50 GB opslag
 • 2000 GB dataverkeer
 • 20 GB DDoS bescherming

Andere reseller hosting pakketten van HostSailor

Daarnaast heb je de keuze uit drie andere pakketten. Deze pakketten kosten tussen de $ 22,95 per maand en $ 81,95 per maand en bieden meer opslag en meer dataverkeer aan. Voor de verschillen tussen deze pakketten verwijzen we je graag door naar de website van de provider.

Bekijk alle reseller hosting pakketten door de website van HostSailor te bezoeken.


#5 Hawk Host ($ 12,99 per maand)

We sluiten onze lijst met de goedkoopste hosting providers waar je met Bitcoin kunt betalen voor reseller hosting af met Hawk Host. Het bedrijf is in 2004 opgericht en heeft anno 2022 klanten over de hele wereld en datacenters in de Verenigde Staten, Nederland, Singapore en Hong Kong. 

We willen je er wel op attenderen dat wij zelf geen ervaring hebben met de provider en online weinig reviews over het bedrijf te vinden waren. Op de website TrustPilot kwamen we de meeste beoordelingen tegen. Zo lieten ongeveer 25 klanten een review achter en kreeg de provider een gemiddelde beoordeling van 3,7 sterren. Dit is een stuk lager dan de andere providers uit dit artikel. Echter, dit is een voldoende en daarom vinden we toch dat we Hawk Host hier moeten vermelden.

Goedkoopste reseller hosting pakket van Hawk Host

Hawk Host biedt drie verschillende reseller hosting pakketten aan. Het goedkoopste reseller pakket van Hawk Host kost $ 12,99 per maand.

Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 • 30 GB opslag
 • onbeperkt dataverkeer
 • 25 cPanel accounts
 • gratis SSL certificaten

Andere reseller hosting pakketten van Hawk Host

Verder biedt de hosting provider een pakket aan voor $ 25,99 per maand en een pakket van $ 45,99 per maand. Deze opties bieden naast meer opslag en dataverkeer ook een gratis WHMCS Starter licentie aan. Het duurste pakket van $ 45,99 per maand komt ook met een gratis dedicated IP. Bij het reseller hosting pakket van $ 25,99 per maand ontvang je 45 GB opslag en 50 cPanel accounts. Het duurste pakket komt met 75 GB opslag en biedt maximaal 100 cPanel accounts aan.

Bekijk alle reseller hosting pakketten door de website van HostSailor te bezoeken.

Conclusie 

Er zijn verschillende gevallen waarbij reseller hosting een goede manier is om wat extra’s te verdienen. Zo kun je als freelancer bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om de websites te hosten voor de klant. Daarnaast kunnen er verschillende andere redenen zijn om te kiezen voor reseller hosting.

We hopen dat je na het lezen van dit artikel een duidelijker beeld hebt gekregen over wat reseller hosting is. Je hebt kunnen lezen bij welke hosting providers je het goedkoopst reseller hosting met Bitcoin en andere cryptovaluta kunt aanschaffen en welke vijf providers wij als uiterst betrouwbaar beschouwen. 

Mocht je tot het besluit zijn gekomen dat reseller hosting in jouw situatie niet de beste keuze is, dan kun je hier de beste en goedkoopste hosting providers waar je VPS hosting met Bitcoin kunt aanschaffen vinden.