Over Bitcoinhost.nl

Bitcoinhost.nl is opgericht met als doel om consumenten en ondernemers te helpen bij het vinden van een geschikte hosting provider. Er zijn tal van andere websites die dit ook doen, maar wij onderscheiden ons hiervan door ons te focussen op hosting providers die Bitcoin en andere cryptovaluta als betaalmethode accepteren. 

Het aantal personen dat cryptovaluta bezit en het aantal hosting providers die dit als betaalmethode aanbieden blijft alsmaar groeien. Hierdoor kwamen we op het idee om Bitcoinhost.nl op te richten. En hoewel er al tientallen betrouwbare hosting providers Bitcoin als betaalmethode accepteren, doet het grote merendeel van de providers dat nog niet. Echter, wij zien regelmatig dat providers er toch voor kiezen om dit wel te doen en verwachten dat dit er in de toekomst alleen maar meer zullen worden. Wij houden dit goed in de gaten en zullen daarom regelmatig nieuwe hosting providers aan onze website toevoegen.

Je kunt op Bitcoinhost.nl dus een overzicht vinden van alle hosting providers die Bitcoin accepteren, maar dat is niet het enige. Zo hebben wij meerdere lijsten opgesteld met bijvoorbeeld de beste providers voor WordPress hosting, VPS hosting, shared hosting en nog veel meer.